foc-mijlocul-strazii-ploiesti.jpg

Incidentul a avut loc marți noapte, pe strada Viișoarei din Ploiești. Mai mulți tineri s-au gândit că nu ar strica să facă un „foc de tabără” din pomii de Crăciun. 

Fără să țină cont de faptul că în zonă se aflau mai multe locuințe, dar și autoturisme, marți noapte, în jurul orei 20.30, mai mulți tineri au dat foc la mai mulți brazi chiar în mijlocul străzii.

Citește și: „Foc de tabără” în mijlocul unei străzi din Ploiești - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Câțiva locatari din zonă, deranjați inclusiv de manele, au reclamat situația atât la Poliție, cât și la Dispeceratul Primăriei Ploiești. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Poliției Locale.

Potrivit IPJ Prahova, patru dintre indivizii găsiți la fața locului au fost sancționați, pe motiv că au tulburat ordinea și liniștea publică. Valoarea totală a amenzilor se cifrează la 1.300 de lei.

Locuitorii din zonă spun că acest incident nu a fost unul singular. În zonă se pare că au loc frecvent diverse „petreceri”, în special pe timpul nopții.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.