ee11c7ea-d767-4770-868d-962988a0bd72.jpg

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc marți noapte pe strada Viișoarei din Ploiești. Mai multe persoane s-au gândit că nu ar strica să facă un ... „foc de tabără” chiar în mijlocul străzii.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Municipiului Ploiești. Totodată, pentru că a existat  o sesizare din partea locuitorilor din zonă și la Dispeceratului Primăriei Ploiești, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale, însă cazul a fost preluat de echipajul Poliției Municipiului Ploiești.

Mai multe persoane au dat foc la mai mulți brazi chiar în mijlocul străzii, fără a lua în calcul riscul de incendiu având în vedere că în apropiere erau mai multe locuințe. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis mai multe fotografii la redacție în speranța că, într-un final, cineva se va gândi să-i sancționeze pe cei care se pare că nu mai au nicio limită...

La trei minute de centrul Ploieștiului se ard brazi și lemne în mijlocul străzii ca în Vestul sălbatic. Și muzica este la maxim. Avem parte de manele în fiecare noapte”, ne-a reclamat unul dintre cetățenii care ne-au semnalat incidentul la redacție.

ee11c7ea-d767-4770-868d-962988a0bd72.jpg

9be3faa6-7719-44c7-bbb8-b5ad6f2f484e.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.