fbpx

ger-ninsori-prahova.jpg

La munte, potrivit ANM, se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute de până la - 18 grade Celsius, iar în următoarele două zile sunt așteptate noi ninsori, inclusiv în restul județului.

La această oră (17.30), potrivit Centrului Infotrafic, ninge la Cheia, iar la Vârful Omu, spun meteorologii, este viscol.

Pentru cei care nu iubesc zăpada veștile nu sunt îmbucurătoare. La munte, dar și în alte zone din Prahova sunt așteptate noi ninsori, iar temperaturile scăzute va favoriza formarea poleiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ploiești, în baza prognozei meteo, municipalitatea a convocat comandamentul de iarnă, existând premisele unor noi ninsori. 

Citește și: Comandament de deszăpezire, convocat la Ploiești. Sunt așteptate ninsori și temperaturi scăzute

La munte, nopțile vor fi geroase și în următoarele zile, când sunt așteptate temperaturi între - 12 și - 8 grade Celsius, însă nu sunt excluse și minime de - 18 grade Celsius.

Temperaturi scăzute se înregistrează și la Cerașu, unde mercurul în termometre a coborât până la - 16 grade Celsius.

„Avem probleme din cauza temperaturilor extrem de scăzute. La ieșire din Slon, spre Tabla Buții, temperatura a coborât, pentru prima dată în această iarnă, la - 16 grade Celsius”, a declarat pentru Observatorulph.ro Dumitru Duca, primarul comunei Cerașu. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg