ger-ninsori-prahova.jpg

La munte, potrivit ANM, se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute de până la - 18 grade Celsius, iar în următoarele două zile sunt așteptate noi ninsori, inclusiv în restul județului.

La această oră (17.30), potrivit Centrului Infotrafic, ninge la Cheia, iar la Vârful Omu, spun meteorologii, este viscol.

Pentru cei care nu iubesc zăpada veștile nu sunt îmbucurătoare. La munte, dar și în alte zone din Prahova sunt așteptate noi ninsori, iar temperaturile scăzute va favoriza formarea poleiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ploiești, în baza prognozei meteo, municipalitatea a convocat comandamentul de iarnă, existând premisele unor noi ninsori. 

Citește și: Comandament de deszăpezire, convocat la Ploiești. Sunt așteptate ninsori și temperaturi scăzute

La munte, nopțile vor fi geroase și în următoarele zile, când sunt așteptate temperaturi între - 12 și - 8 grade Celsius, însă nu sunt excluse și minime de - 18 grade Celsius.

Temperaturi scăzute se înregistrează și la Cerașu, unde mercurul în termometre a coborât până la - 16 grade Celsius.

„Avem probleme din cauza temperaturilor extrem de scăzute. La ieșire din Slon, spre Tabla Buții, temperatura a coborât, pentru prima dată în această iarnă, la - 16 grade Celsius”, a declarat pentru Observatorulph.ro Dumitru Duca, primarul comunei Cerașu. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.