copil-intoxicatie-acuta-monoxid-carbon.jpg

Incidentul a avut loc luni seară, în localitatea Rachieri, comuna Valea Călugărească. Copila a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

O persoană a sunat la 112, luni seară, la ora 20.45, și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță, după ce minora a început să se simtă rău.

Ajunși la fața locului, medicii de la SAJ Prahova au constatat că este vorba despre o intoxicație acută cu monoxid de carbon, cel mai probabil din cauza gazelor emanate de o sobă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fetița în vârstă de 8 ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.