fbpx

ninsori-munte-prognoza-anm.jpg

După un weekend în care nu au lipsit ninsorile la munte, în special la altitudini de peste 1800 de metri, meteorologii au anunțat că luni și marți vom avea parte în continuare de o vreme rece. La munte sunt așteptate noi ninsori în zilele următoare. La finele lunii ianuarie, spun meteorologii, vom avea parte de o încălzire a vremii.

„În primele două zile de prognoză, vremea va fi rece, cu o medie regională a temperaturilor maxime în jurul a -2 grade, după care pe 9 și 10 ianuarie media acestora va crește ușor spre 2 grade. În 11 și 12 ianuarie, valorile termice maxime vor fi în jurul unei medii de 0 grade, apoi, până la sfârșitul intervalului, vor avea o tendință de creștere treptată, de la 2
spre 4 grade”, a anunțat ANM.

Meteorologii au anunțat că „temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa, în medie regională, între -7 și -3 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când valorile nocturne vor tinde spre o medie în jurul a -9 grade”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În zilele de 9 și 10 ianuarie, potrivit meteorologilor, vor fi precipitații, local moderate cantitativ în data de 9 ianuarie, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar trecător.

La munte, în schimb, „vremea va fi rece, cu o medie regională a temperaturilor maxime ce va fi cuprinsă între -8 și -4 grade, exceptând zilele de 7 și 8 ianuarie, când media va fi de -12...-10 grade, precum și ultimele zile, când se vor înregistra valori termice diurne în medie în jurul a -2 grade. Majoritatea nopților vor fi geroase, cu medii ale minimelor ce vor oscila între -12 și -8 grade, mai puțin noaptea de 7 spre 8 ianuarie, când media va tinde spre -16 grade”. Potrivit ANM, temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, în cea mai mare parte a intervalului, dar pe arii mai extinse în perioada 9 - 15 ianuarie.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg