studenti-upg-ploiesti.jpg

După o vacanță de iarnă prelungită, studenții de la Universitatea Petrol - Gaze Ploiești se întorc astăzi la cursuri. Următoarea vacanță, cea intersemestrială, va avea loc în perioara 25 februarie - 3 martie.

Structura anului universitar 2018 - 2019 prevede reluarea cursurilor pe 7 ianuarie. Timp de trei săptămâni, studenții vor avea parte de activități didactice.

Prima sesiune din acest an este programată în perioada 28 ianuarie - 24 februarie 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O nouă vacanță, de data aceasta intersemetrială, are loc în perioada 25 februuarie - 3 martie 2019.

Cea de a doua sesiune de examene este programată în perioada 10 iunie - 7 iulie, după care studenții au parte de vacanța de vară.

Cum este programată vacanța de vară:

vacanta-iarna-studenti-upg.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.