risc-avalansa-muntii-bucegi.jpg

Valul de ninsori care este așteptat la munte vine cu o nouă atenționare din partea meteorologilor. La altitudini de peste 1800 metri este risc de avalanșă în Munții Bucegi, ca de altfel și în Masivul Făgăraș.

La munte, în special la altitudini de peste 1800 de metri, sunt așteptate noi ninsori, fapt care va accentua riscul de producere de avalanșe.

„Declanșarea avalanșelor este posibilă la supraîncărcări oricât de slabe ale stratului existent. Și la altitudini mai mici de 1800 m stratul de zăpadă va crește și se va menține ușor instabil, mai ales pe văile cu acumulări mai însemnate de zăpadă. Declanșările de avalanșe sunt posibile la supraîncărcări slabe, pe pantele cele mai înclinate, iar în cazuri izolate pot fi și de dimensiuni medii”, a anunțat ANM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atenționarea este valabilă până duminică la ora 20.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.