ninsori-munte-anm-prognoza_9640a.jpg

Luna ianuarie vine cu temperaturi scăzute și ninsori. Potrivit ANM, în următoarele zile vom avea parte de un nou val de ger.

Astfel, spun meteorologii, valori de temperatură cu până la aproximativ 6 grade mai scăzute vor fi până pe 7 ianuarie. 

În aceste zile, a mai anunțat ANM, va crește probabilitatea ca, trecător, să apară precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Temperaturi extrem de scăzute se vor înregistra și la munte, unde nu sunt excluse precipitații sub formă de ninsoare. 

Cea mai scăzută temperatură în Prahova se înregistrează sâmbătă, la ora 10.30, la Vârful Omu, unde mercurul a coborât în termometre la - 17 grade Celsius.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.