aglomeratie-dn1-valea-prahovei.jpg

Chiar dacă oficial mini-vacanța de Revelion s-a încheiat pe 2 ianuarie, valul de turiști care merg la munte dă peste cap traficul rutier. Valorile de trafic sunt ridicate la această oră (11.30) pe DN1, pe raza mai multor localități de pe Valea Prahovei, a anunțat Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Cornu de Sus şi Comarnic, precum și între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Braşov.

Pe raza stațiunii Predeal, ninge ușor iar pe anumite porțiuni carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă de aproximativ 1-2 centimetri. Din această cauză viteza de rulare este redusă și se circulă în coloană pe aproximativ 1 kilometru pe sensul către Braşov, a mai anunțat Centrul Infotrafic, care a lansat și un set de recomandări pentru conducător

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenți la faţa locului pentru dirijare, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să nu efectueze depășiri riscante”, a precizat Centrul Infotrafic.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.