fbpx

aglomeratie-dn1-valea-prahovei.jpg

Chiar dacă oficial mini-vacanța de Revelion s-a încheiat pe 2 ianuarie, valul de turiști care merg la munte dă peste cap traficul rutier. Valorile de trafic sunt ridicate la această oră (11.30) pe DN1, pe raza mai multor localități de pe Valea Prahovei, a anunțat Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Cornu de Sus şi Comarnic, precum și între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Braşov.

Pe raza stațiunii Predeal, ninge ușor iar pe anumite porțiuni carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă de aproximativ 1-2 centimetri. Din această cauză viteza de rulare este redusă și se circulă în coloană pe aproximativ 1 kilometru pe sensul către Braşov, a mai anunțat Centrul Infotrafic, care a lansat și un set de recomandări pentru conducător

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenți la faţa locului pentru dirijare, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să nu efectueze depășiri riscante”, a precizat Centrul Infotrafic.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg