fbpx

accident-sens-giratoriu.jpg

Accidentul rutier s-a produs joi seară, în jurul orei 21.00, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Doi tineri au ajuns la spital.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier a avut loc sub giratoriul suspendat de la Blejoi, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme.

Citește și: Accident sub giratoriul suspendat de la Blejoi

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma accidentului doi tineri au necesitat asistență medicală de specialitate. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, și de un tânăr în vârstă de 29 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și un traumatism lombar. 

Cele două victime din accident au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde au fost supuse unui set de investigații medicale.

Alte cinci persoane au ajuns, ieri, la spital în urma accidentelor rutiere care s-au produs pe șoselele din Prahova, la Cioranii de Sus, Stoenești și Azuga.

În urma accidentului de la Cioranii de Sus au fost transportate la Spitalul Județean Ploiești trei persoane, respectiv două femei, în vârstă de 33 de ani și de 68 de ani, precum și un copil în vârstă de doi ani. La Stoenești, un tir a acroșat un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fost transportat tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar la Azuga, în urma accidentului, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost transportat la Spitalul Orășenesc Sinaia, acesta fiind diagnosticat cu suspiciune de traumatism la coloana cervicală.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg