ninsori-munte-anm-prognoza_9640a.jpg

Ninsorile au revenit pe Valea Prahovei, pe DN1 și pe DN1A, la Sinaia și la Cheia, potrivit Centrului Infotrafic. La această oră (09.00) este viscol la Vârful Omu, unde se înregistrează un record de temperatură, potrivit ANM.

Vremea începe să-și facă de cap la munte, unde a început să ningă slab. Meteorologii au anunțat încă de la înceăputul săptămânii că vom avea un nou episod de ninsori, iar avertizarea s-a confirmat.

La Vârful Omu este viscol, iar mercurul în termometre a ajuns la - 21,6 grade Celsius. Sfârșitul de săptămână vine cu ninsori la munte, dar și cu temperaturi scăzute.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.