fbpx

tanara-tentativa-suicid-nedelea.jpg

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, după ce o tânără, în vârstă de 29 de ani, a încercat să se sinucidă într-un mod cu totul bizar. Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești unde a fost intubată, iar după ce și-a revenit a fost transferată la Secția de psihiatrie, iar la scurt timp a ajuns iar la centrul de la Nedelea, unde a rămas sub supraveghere.

Personalul de la Centrul de îngrijire persoane adulte cu handicap Nedelea a sunat la 112 și a solicitat intervenția medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Ajunși la fața locului, medicii au constatat că tânăra a înghițit o bucată de cârpă cu intenția de a-și bloca căile respiratorii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, medicii au intervenit la timp și au reușit să o salveze pe tânără. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost intubată pentru scurt timp.

Ulterior, tânăra a fost transferată la Secția de Psihiatrie, pentru acordarea de medicamentație, iar apoi a fost transportată la Centrul de la Nedelea.

„Tânăra se află acum la Centrul de îngrijire de la Nedelea, sub supraveghere și, din fericire, nu există probleme din punct de vedere medical ca urmare a incidentului”, a precizat personalul DGASPC Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg