tanara-tentativa-suicid-nedelea.jpg

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, după ce o tânără, în vârstă de 29 de ani, a încercat să se sinucidă într-un mod cu totul bizar. Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești unde a fost intubată, iar după ce și-a revenit a fost transferată la Secția de psihiatrie, iar la scurt timp a ajuns iar la centrul de la Nedelea, unde a rămas sub supraveghere.

Personalul de la Centrul de îngrijire persoane adulte cu handicap Nedelea a sunat la 112 și a solicitat intervenția medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Ajunși la fața locului, medicii au constatat că tânăra a înghițit o bucată de cârpă cu intenția de a-și bloca căile respiratorii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, medicii au intervenit la timp și au reușit să o salveze pe tânără. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost intubată pentru scurt timp.

Ulterior, tânăra a fost transferată la Secția de Psihiatrie, pentru acordarea de medicamentație, iar apoi a fost transportată la Centrul de la Nedelea.

„Tânăra se află acum la Centrul de îngrijire de la Nedelea, sub supraveghere și, din fericire, nu există probleme din punct de vedere medical ca urmare a incidentului”, a precizat personalul DGASPC Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.