stare-victime-accident-ciorani.jpg

Accidentul rutier a avut loc joi, pe DN1D, la intrarea în Ciorani dinspre Albești - Paleologu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, în cele două autoturisme implicate în accidentse aflau opt persoane. Două dintre persoanele implicate în accident, un copil în vârstă de doi ani și o femeie în vârstă de 68 de ani, necesită asistență medicală de specialitate.

Potrivit SAJ Prahova, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești vor fi transportate trei persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre minorul de doi ani, care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial și este semiconștient, mama acestuia, în vârstă de 33 de ani, care prezintă un traumatism toracic, precum și femeia în vârstă de 68 de ani, care a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la un picior.

Restul persoanelor implicate în accident prezintă răni minore. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

Află cum poți fi despăgubit corect în caz de accident și ce nu spun asiguratorii!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...