spital-hipotermie.jpg

În prima zi din noul an trei persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești cu hipotermie, semn că temperaturile scăzute fac în continuare noi victime.

Primul caz s-a înregistrat pe 1 ianuarie, la Gura Vitioarei. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutor din partea medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova, pentru o femeie în vârstă de 76 de ani. Ajunși la fața locului, medicii au constatat  că femeia prezenta o formă de hipotermie și degerături de gradul I și II la picioare. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

În aceeași zi, o nouă solicitare de acest fel s-a înregistrat în Ploiești, pe strada Bulevardul Republicii. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor tot din cauza hipotermiei. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un astfel de caz s-a înregistrat însă și la Ditești, unde ambulanța a fost solicitată pentru un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator. Acesta a fost transportat tot la Spitalul Județean Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.