fbpx

spital-hipotermie.jpg

În prima zi din noul an trei persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești cu hipotermie, semn că temperaturile scăzute fac în continuare noi victime.

Primul caz s-a înregistrat pe 1 ianuarie, la Gura Vitioarei. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutor din partea medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova, pentru o femeie în vârstă de 76 de ani. Ajunși la fața locului, medicii au constatat  că femeia prezenta o formă de hipotermie și degerături de gradul I și II la picioare. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

În aceeași zi, o nouă solicitare de acest fel s-a înregistrat în Ploiești, pe strada Bulevardul Republicii. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor tot din cauza hipotermiei. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un astfel de caz s-a înregistrat însă și la Ditești, unde ambulanța a fost solicitată pentru un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator. Acesta a fost transportat tot la Spitalul Județean Ploiești.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg