fbpx

accident-trafic-dn1-sinaia.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe Centura Sinaia, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. IPJ Prahova a anunțat că traficul a fost deviat prin Sinaia.

UPDATE - 11.52 - Traficul a revenit la normal pe Centura Sinaia, potrivit IPJ Prahova.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1 Brașov - Ploiești, pe centura Sinaia, la kilometrul 125+700 metri. În urma impactului două persoane au fost rănite și au necesitat transportul la spital. IPJ Prahova a anunțat că traficul a fost deviat prin Sinaia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accident pe DN1, pe Centura Sinaia. Trafic restricționat - UPDATE

Centrul Infotrafic a anunțat că pe DN1 se circulă în condiții de aglomerație, din cauza numărului mare de autovehicule, pe Valea Prahovei, între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre, precum și pe raza localității Comarnic, pe sensul de mers către Brașov.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren pentru dirijarea circulației, să nu se angajeze în efectuarea unor depășiri riscante și să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenția de la condus”, a precizat Centrul Infotrafic.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg