accident-trafic-dn1-sinaia.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe Centura Sinaia, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. IPJ Prahova a anunțat că traficul a fost deviat prin Sinaia.

UPDATE - 11.52 - Traficul a revenit la normal pe Centura Sinaia, potrivit IPJ Prahova.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1 Brașov - Ploiești, pe centura Sinaia, la kilometrul 125+700 metri. În urma impactului două persoane au fost rănite și au necesitat transportul la spital. IPJ Prahova a anunțat că traficul a fost deviat prin Sinaia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accident pe DN1, pe Centura Sinaia. Trafic restricționat - UPDATE

Centrul Infotrafic a anunțat că pe DN1 se circulă în condiții de aglomerație, din cauza numărului mare de autovehicule, pe Valea Prahovei, între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre, precum și pe raza localității Comarnic, pe sensul de mers către Brașov.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren pentru dirijarea circulației, să nu se angajeze în efectuarea unor depășiri riscante și să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenția de la condus”, a precizat Centrul Infotrafic.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...