ninsoare-prahova.jpg

Cei care și-au programat deja să petreacă Revelionul pe Valea Prahovei au parte de o nouă surpriză meteo. Cu doar o zi înainte de trecerea dintre ani, la munte a început să ningă.

Potrivit Centrului Infotrafic, în Prahova, ninge pe DN 1, la km 111-138 (Sinaia), și pe DN 1A, la km 138-160 (Cheia). Prin  urmare, conducătorii auto aflați în trafic sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum.

Precipitații sub formă de ninsoare se înregistrează duminică, la ora 12.00, și la Vârful Omu, unde mercurul în termometre a coborât până la -10,3 grade Celsius. Tot aici, duminică, la ora 08.00, stratul de zăpadă era de 112 cm, semn că zilele acestea nu au lipsit ninsorile la munte, la altitudini de peste 1800 metri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atenție, însă! Ninsoarea vine și cu o nouă atenționare din partea meteorologilor. În Bucegi, la altitudini mai mari de 1800 metri, există risc însemnat de avalanșă până duminică, 30 decembrie, ora 20.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...