ninsoare-dn1a-cheia.jpg

Sfârșitul de an aduce noi ninsori în Prahova. La această oră (16.10) ninge pe DN1A, la km 153, la limita cu județul Brașov.

Cu doar câteva zile înainte de trecerea în anul 2019, iarna aduce noi ninsori la munte. IPJ Prahova a anunțat că ninge abundent pe DN1A, la km 153, la limita cu Brașovul.

Atenție, însă, șoferi! Pe carosabil s-a așternut un strat de zăpadă de 1-2 cm. Mai multe utilajele acționează pentru deszăpezire. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit Centrului Infotrafic, în cursul nopții, cinci autospeciale au acționat pe DN1 și pe DN1A, pentru combaterea poleiului, fiind folosită cantitatea de 14 tone de material antiderapant.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.