aglomeratie-dn1.jpg

Weekend-ul a început cu o nouă aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov, pe sensul de urcare spre munte.

IPJ Prahova a anunțat, sâmbătă dimineață, că se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești – Braşov. potrivit Centrului Infotrafic, s-au format coloane de mașini pe sensul de urcare spre munte, pe raza localității Comarnic, între kilometrii 102 – 107, și pe raza stațiunii Bușteni, între kilometrii 129 şi 131.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren pentru dirijarea circulației, să nu se angajeze în efectuarea unor depășiri riscante şi să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenția de la condus”, a anunțat Centrul Infotrafic.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.