ambulante-noi.jpg

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a fost dotat cu 13 ambulanțe noi, prevăzute cu aparatură modernă pentru intervenția în caz de urgență. Investiția era absolut necesară având în vedere că aproximativ 80% din parcul auto are un grad de uzură depășit.

Noile ambulanțe au fost achiziționate cu fonduri europene, prin MAI. Ambulanțele sunt prevazute cu aparatură modernă pentru intervenția în caz de urgență, iar una dintre ele este 4×4.

Îmbucurător este faptul că inclusiv la ISU Prahova au ajuns trei ambulanțe noi. Noile dotări fac parte dintr-un program amplu derulat de MAI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a primit și trei autospeciale de intervenție la înălțime, cu scară de 42 de metri.

Vestea buna este că, până în anul 2020, în cele șapte județe din Regiunea Sud-Muntenia, din care face parte și Prahova, vor ajunge 221 de ambulanțe noi.

Cele mai multe autospeciale vor fi repartizate la Prahova, unde zilnic, se înregistrează în medie 350 de solicitări la 112, fie că vorbim de intervenții de urgență la accidentele rutiere, fie că este vorba de cazuistică medicală strict de urgență.

La inaugurarea de astăzi, care a avut loc la sediul SAJ Prahova, au participat prefectul județului, Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, precum și reprezentanții ISU Prahova. 

6ebd9fe8-8433-4ea5-aab7-f93a6a9dae50.jpg

ambulante-noi.jpg

ffb1bde5-83a7-4d74-a53d-93229aaf77d1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.