victime-accidente-prahova.jpg

Mai multe persoane, printre care și copii, au ajuns ieri la spital, în urma unor accidente care au avut loc pe șoselele din Prahova.

Cel mai grav accident a avut loc pe Centura de Vest a Ploieștiului. Patru persoane, printre care trei copii, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Cei trei minori, cu vârste de 3 ani, 11 ani și 15 ani, prezentau traumatisme cranio-cerebrale. O a patra victimă, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost diagnosticată tot cu traumatism cranio-cerebral.

Un al doilea accident a avut loc joi după-amiază, la Fulga de Jos, după ce o minoră, în vârstă de 13 ani, a fost acroșată de un autoturism. Minora a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, fiind diagnosticată cu fractură deschisă la gambă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Joi seară a mai avut loc un accident la Tăriceni. Victimă a fost un tânăr în vârstă de 26 de ani. Tânărul prezenta un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești.

Tot joi noapte a avut loc un accident în Ploiești, pe Șoseaua Vestului, însă, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Un alt accident a avut loc joi noapte, la Blejoi, după ce un autoturism a ajuns într-un șanț. Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.