fbpx

victime-accidente-prahova.jpg

Mai multe persoane, printre care și copii, au ajuns ieri la spital, în urma unor accidente care au avut loc pe șoselele din Prahova.

Cel mai grav accident a avut loc pe Centura de Vest a Ploieștiului. Patru persoane, printre care trei copii, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Cei trei minori, cu vârste de 3 ani, 11 ani și 15 ani, prezentau traumatisme cranio-cerebrale. O a patra victimă, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost diagnosticată tot cu traumatism cranio-cerebral.

Un al doilea accident a avut loc joi după-amiază, la Fulga de Jos, după ce o minoră, în vârstă de 13 ani, a fost acroșată de un autoturism. Minora a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, fiind diagnosticată cu fractură deschisă la gambă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Joi seară a mai avut loc un accident la Tăriceni. Victimă a fost un tânăr în vârstă de 26 de ani. Tânărul prezenta un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești.

Tot joi noapte a avut loc un accident în Ploiești, pe Șoseaua Vestului, însă, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Un alt accident a avut loc joi noapte, la Blejoi, după ce un autoturism a ajuns într-un șanț. Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg