fbpx

hot-agentie-pariuri.jpg

Incidentul a avut loc în ajun de Crăciun, la o agenție de pariuri sportive din localitatea Albești - Paleologu. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, din localitate, s-a ales acum cu dosar penal pentru furt calificat.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii de la Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească au fost sesizați telefonic, luni, în jurul orei 16.30, de către reprezentantul unei agenții de pariuri sportive din localitatea Albești-Paleologu, cu privire la faptul că o angajată a sa ar fi observat, în casierie, un bărbat în timp ce sustrăgea suma de 1.600 lei. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a identificat pe bănuit în persoana unui localnic, în vârstă de 31 de ani, asupra căruia a fost găsită și suma sustrasă, care a fost predată administratorului societății prejudiciate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce angajata ar fi părăsit casieria pentru a se duce la toaletă, bărbatul - care se afla în agenția de pariuri – ar fi deschis ușa casieriei, asigurată cu un zăvor, și ar fi pătruns în interior și ar fi sustras banii din seiful lăsat dezasigurat”, a precizat IPJ Prahova. 

Tânărului i s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg