hot-agentie-pariuri.jpg

Incidentul a avut loc în ajun de Crăciun, la o agenție de pariuri sportive din localitatea Albești - Paleologu. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, din localitate, s-a ales acum cu dosar penal pentru furt calificat.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii de la Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească au fost sesizați telefonic, luni, în jurul orei 16.30, de către reprezentantul unei agenții de pariuri sportive din localitatea Albești-Paleologu, cu privire la faptul că o angajată a sa ar fi observat, în casierie, un bărbat în timp ce sustrăgea suma de 1.600 lei. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a identificat pe bănuit în persoana unui localnic, în vârstă de 31 de ani, asupra căruia a fost găsită și suma sustrasă, care a fost predată administratorului societății prejudiciate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce angajata ar fi părăsit casieria pentru a se duce la toaletă, bărbatul - care se afla în agenția de pariuri – ar fi deschis ușa casieriei, asigurată cu un zăvor, și ar fi pătruns în interior și ar fi sustras banii din seiful lăsat dezasigurat”, a precizat IPJ Prahova. 

Tânărului i s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.