accidente-crăciun.jpg

Câteva zeci de persoane, victime ale unor accidente rutiere, și-au petrecut zilele de Crăciun la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În numai trei zile, în Prahova au avut loc 26 de accidente rutiere, multe dintre ele fiind soldate cu victime care au suferit diverse traumatisme, necesitând transportul la spital.

În ajun de Crăciun, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați să intervină la șapte accidente, patru dintre ele fiind soldate cu victime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primul accident mai grav a avut loc luni, 24 decembrie, după-amiază, pe DN1, în dreptul orașului Breaza. Trei persoane, o femeie în vârstă de 45 de ani și doi copii cu vârste de 4 și 6 ani, au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpina. Femeia prezenta un traumatism abdominal și un traumatism la genunchi.

O oră mai târziu a avut loc un accident pe Bulevardul Republicii din Ploiești. De data aceasta victimă a fost un copil în vârstă de 11 ani, care prezenta un traumatism la coloana cervicală. Copilul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Un al treilea accident soldat cu victimă a fost înregistrat luni seară, pe raza localității Poenarii Burchii. De data aceasta victimă a fost un bărbat, în vârstă de 64 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Tot în ajun de Crăciun s-a înregistrat un accident la intrare pe Autostrada A3, pe raza localității Bărcănești, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani a necesitat transportul la spital.

Ziua de Crăciun nu a fost lipsită de evenimente rutiere. fiind înregistrate două accidente rutiere cu victime, pe Centura de Vest a Ploieștiului, la spital fiind transportate două persoane, un tânăr în vârstă de 36 de ani și o tânără în vârstă de 21 de ani, dar și la Homorâciu, în acest caz fiind vorba de șase persoane rănite, trei dintre ele fiind minori.

În cursul zilei de ieri, în a doua zi de Crăciun, 12 persoane au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere care au avut loc pe raza județului Prahova. Primul accident grav a avut loc pe DN1A, la Măgurele, șase tineri, cu vârste cuprinse între 16 - 24 de ani fiind transportați la spital.

Un al doilea accident grav a avut loc la ieșire din Azuga, doi tineri, în vârstă de 16 și de 21 de ani, fiind transportați la spital, în Sinaia. 

Alte două persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, în urma unui accident care a avut loc la Strejnicu.

Alte două accidente s-au produs miercuri seară, la Bucov și la Albești Paleologu, evenimentele rutiere fiind soldate cu două victime. În urma accidentului de la Bucov o tânără, în vârstă de 22 de ani, care prezenta un traumatism la o gambă, a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești. În cazul accidentului de la Albești, victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu traumatism cranio-cerebral și cu traumatisme la o mână și la un picior.

foto cu caracter ilustrativ

Află cum poți fi despăgubit corect în caz de accident și ce nu spun asiguratorii!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.