spital-tentativă-suicid.jpg

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Ploiești, a încercat să-și pună capăt zilelor chiar în noaptea de 25 spre 26 decembrie. 

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova au fost solicitați să intervină, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, la ora 02.10, pe strada Dorobanți din Ploiești.

Aici, personalul medical a găsit un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în abdomen. Rana și-a provocat-o singur într-o clipă de depresie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.