spitalul-pediatrie-ploiesti-cazuri-viroze.jpg

Medicii de la Spitalul de Pediatrie Ploiești au lucrat la foc continuu în zilele de Crăciun. La camera de urgență s-au prezentat 370 de copii, 127 dintre ei prezentând o formă de infecție acută respiratorie.

Sute de copii din Prahova și-au petrecut zilele de Crăciun la camera de urgență a Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Fie că a fost vorba de afecțiuni digestive, de viroze sau chiar de accidente, micuții au avut nevoie de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În ultimele trei zile, la camera de urgență s-au prezentat 370 de copii, 127 dintre ei prezentau infecții acute respiratorii”, ne-a declarat dr. Cătălin Vișean, managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Din totalul de 127 de copii cu viroze numai șase au necesitat internarea.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.