starea-victimelor-accident-dn1a.jpg

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 06.45, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un șanț. 

În momentul producerii accidentului rutier, în microbuz se aflau șapte persoane. Potrivit SAJ Prahova, victimele, cu vârste 16 și 26 de ani au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Citește și: Microbuz cu 7 persoane răsturnat în șanț, pe DN1A, la Măgurele

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La spital au ajuns un băiat în vârstă de 16 ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism la gleznă, un tânăr în vârstă de 23 de ani, cu traumatism hemitorace anterior și traumatism la genunchi, un tânăr în vârstă de 24 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial și traumatism la femur, un tânăr în vârstă de 26 de ani cu traumatism cranio-facial și traumatism la mână, un adolescent în vârstă de 16 ani cu traumatism cranio-facial, traumatism la umăr și un traumatism la picior, precum și un adolescent în vârstă de 17 ani, care avea un traumatism facial și un traumatism la picior.

Un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani a refuzat transportul la spital. 

Potrivit SAJ Prahova, la locul accidentului au intervenit un echipaj SAJ - C2, două echipaje - B2 și două echipaje SMURD.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.