fbpx

revelion-vreme-anm.jpg

După ce la munte, de Crăciun, iarna și-a intrat în drepturi, meteorologii au anunțat că, de Revelion, nu este exclus, să avem parte de precipitații mixte.

De Crăciun, Prahova, în special în zona de munte, la altitudini de peste 1800 metri, s-a aflat sub cod galben de vânt, iar la Cheia, pe DN1A, în această dimineață, a început să ningă.

De Revelion, însă, nu este exclus să avem parte de precipitații mixte, în special în zona de munte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Până la începutul anului 2018, regimul termic nu va avea variații semnificative și va fi apropiat de cel specific perioadei, cu maxime în medie între 2 și 4 grade și minime între -4 și -1 grad. După data de 2 ianuarie este posibilă o răcire ușoară, astfel valorile diurne să tindă spre medii de 0 grade, iar cele nocturne spre o medie în jurul valorii de -6 grade”, au mai precizat meteorologii.

Precipitații slabe cantitativ vor fi, pe arii restrânse, și în zilele de 28 și 29 decembrie, dar și în perioada 2-5 ianuarie, potrivit meteorologilor.

În zona de nord a țării, în schimb, „în săptămâna 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 vremea va intra într-un
proces de răcire treptată, astfel încât media maximelor va fi în scădere de la 0 grade spre -3 grade, iar cea a minimelor de la -4...-3 grade, până în jurul a -8 grade”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg