incendiu-ploiesti.jpg

Pompierii militari intervin marți noapte la un incendiu care a izbucnit pe strada Pompelor din Ploiești. Focuil a cuprins o baracă și anvelopele de la două camioane.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat izbucnirea focului. Potrivit ISU Prahova, focul se manifestă la 30 mp din baracă și la nivelul anvelopelor de la două camioane.

Pompierii militari intervin la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță Smurd.
Din fericire, nicio persoană nu este rănită, potrivit ISU Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După localizarea și stingerea focului, pompierii militari vor stabili și care a fost cauza care a condus la izbucnirea focului.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.