persoane-disparute-noaptea.jpg

Polițiștii din Ariceștii Rahtivani au fost sesizați despre faptul că minorele Enescu Elena Adriana, în vârstă de 15 ani, și Enescu Viviana Rasela, în vârstă de 13 ani, ambele din Mănești, au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

Potrivit IPJ Prahova, Enescu Elena Adriana are înălțimea de 1,60, greutate 50 de kg, păr blond scurt și ochi verzi.
La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră și cu glugă și ghete de culoare neagră.

Enescu Viviana Rasela are înălțime de 1, 50, greutate 40 kg, păr blond, prins în coadă și ochi verzi. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, din fåș, pantaloni de culoare bleumarin, bluză cu mânecă lungă de culoare gri cu negru și cizme de culoare neagră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care pot oferi informații despre cele două minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, este apelul IPJ Prahova.

Enescu Elena Adriana

aa51fefe-8ddf-46a3-899a-9d156b51af8c.jpg

Familia nu a putut pune la dispoziție poliției poze cu cealaltă minoră.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.