munte-vant-noaptea.jpg

Meteorologii au emis un nou cod galben pentru mai multe județe, inclusiv pentru zona de munte din Prahova.

UPDATE: Atenționarea de cod galben de vânt a fost prelungită până miercuri dimineață, la ora 05.00. În acest interval vântul va înregistra viteze de 90...120 km/h. Vizibilitatea va fi sub 50 de metri.

La munte iarna s-a instalat în toată regula. Până marți noapte, la ora 23.00, la munte este valabil un cod galben de vânt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit ANM, la altitudini de peste 1800 de metri, vântul va sufla cu putere, „cu viteze de 90...110 km/h ce spulberă zăpada și viscolește puternic ninsoarea, reducând vizibilitatea sub 50 de metri”.

Meteorologii au anunțat că dacă de Crăciun la munte a nins și vântul a bătut cu putere, de Revelion vom avea parte de un val de ger.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.