vant-puternic-munte.jpg

Meteorologii au emis o nouă avertizare de cod galben pentru vânt valabilă marți, până la ora 17.00, pentru mai multe județe, inclusiv în zona de munte din Prahova.

Avertizarea a intrat în vigoare marți, la ora 10.00, iar primele efecte s-au făcut deja simțite. La Sinaia, un stâlp de curent electric și patru copaci au fost doborâți de vântul puternic.

Pe durata codului galben vântul, în special la altitudini de peste 1800 de metri, va sufla cu putere, cu viteze de 90...100 km/h ce spulberă zăpada și viscolește puternic ninsoarea, reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atenționarea ANM este valabilă și în zona de munte din județele Argeș și Dâmbovița.

Până lla ora 11.00, Prahova s-a aflat sub cod portocaliu de vânt. Marți dimineață s-au înregistrat intensificări ale vântului, temporar cu viteze de peste 110...120 km/h. Totodată la munte ninge, iar zăpada a fost viscolită, fapt care a condus la diminuarea vizibilității sub 50 m.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.