pompieri-copaci.jpg

Pompierii militari au fost solicitați să intervină chiar de Crăciun după ce un stâlp de curent electric și patru copaci au fost doborâți de vânt. 

Prahova se află sub atenționare de cod galben de vânt, în zona de munte. Primele efecte nu s-au lăsat așteptate. Un stâlp de curent electric și patru copaci au fost doborâți de vântul puternic.

„Din cauza vântului puternic, în Sinaia, pe strada Opler au căzut patru copaci și un stâlp de electricitate. Pompierii militari acționează pentru degajarea copacilor. A fost anunțată și o echipa de specialitate pentru a remedia problemele legate de alimentarea cu energie electrică”, a anunțat ISU Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...