aglomeratie-strazi.jpg

Pe ultima sută de metri până la Crăciun străzile din Ploiești s-au aglomerat. Pe Șoseaua Vestului s-au format cozi de mașini de câțiva kilometri, pe sensul Nord - Vest.

Traficul rutier s-a aglomerat pe străzile din Ploiești. Cu o zi înainte de Crăciun, se pare că mulți și-au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri. Aglomerație este în special în zona marilor lanțuri de magazine.

Pe Șoseaua Vestului, la această oră (12.00) s-au format cozi de mașini, care se întind pe câțiva kilometri, pe sensul Nord - Vest.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ploiești a început să plouă, așa că atenție la viteză. Carosabilul este umed, iar potrivit meteorologilor în această seară există riscul apariției poleiului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.