fbpx

ninsori-munte-anm-prognoza.jpg

Zona de munte din Prahova este sub cod galben de ninsori și vânt până luni, la ora 21.00. În restul teritoriului, sunt anunțate ploi.

Atenționarea de cod galben de ninsori și viscol pentru zona de munte a intrat în vigoare în noaptea de duminică spre luni și este valabilă până la ora 21.00. În acest interval, în special la altitudini mai mari de 1800 de metri, va  fi viscol în zona montană înaltă și se va depune un strat consistent de zăpadă

Astfel, spun meteorologii, „în intervalul menționat, în cea mai mare parte a zonei montane, temporar va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul va sufla tare, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali cu rafale de peste 90...100 km/h”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ. Ninsori în general moderate cantitativ vor fi și în Maramureș și local în nordul și estul Transilvaniei”, a mai precizat ANM.

Dacă la munte sunt așteptate ninsori, pentru restul teritoriului este în vigoare o informare meteo, valabilă până pe 25 decembrie, la ora 06.00.

În acest interval, se vor înregistra precipitații moderate cantitativ: predominant ploi în zonele joase de relief din vest, nord și centru dar și intensificări ale vântului.

În centrul, estul și sudul teritoriului, vor fi condiții pentru depuneri de polei, iar în noaptea de luni spre marți (24/25 decembrie) se va forma ghețuș, a mai anunțat ANM.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg