ninsori-munte-anm-prognoza.jpg

Zona de munte din Prahova este sub cod galben de ninsori și vânt până luni, la ora 21.00. În restul teritoriului, sunt anunțate ploi.

Atenționarea de cod galben de ninsori și viscol pentru zona de munte a intrat în vigoare în noaptea de duminică spre luni și este valabilă până la ora 21.00. În acest interval, în special la altitudini mai mari de 1800 de metri, va  fi viscol în zona montană înaltă și se va depune un strat consistent de zăpadă

Astfel, spun meteorologii, „în intervalul menționat, în cea mai mare parte a zonei montane, temporar va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul va sufla tare, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali cu rafale de peste 90...100 km/h”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ. Ninsori în general moderate cantitativ vor fi și în Maramureș și local în nordul și estul Transilvaniei”, a mai precizat ANM.

Dacă la munte sunt așteptate ninsori, pentru restul teritoriului este în vigoare o informare meteo, valabilă până pe 25 decembrie, la ora 06.00.

În acest interval, se vor înregistra precipitații moderate cantitativ: predominant ploi în zonele joase de relief din vest, nord și centru dar și intensificări ale vântului.

În centrul, estul și sudul teritoriului, vor fi condiții pentru depuneri de polei, iar în noaptea de luni spre marți (24/25 decembrie) se va forma ghețuș, a mai anunțat ANM.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Cod galben de viscol în zona de munte din Prahova

ANM a emis un cod galben de intensificări ale vântului în Prahova (zona de munte) și viscol valabil din această după-amiază până pe 16 ianuarie, ora 20.  Atenționarea meteo: Vântul va prezenta...

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Cod galben de ninsori în zona de munte

Atenționarea de cod galben de ninsori, care vizează zona de munte intră în vigoare în noaptea de duminică spre luni (13/14 ianuarie). Potrivit ANM, „în zona Munților Apuseni, în nordul Carpaților...

Social
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

După ninsori vine gerul. Prognoza meteo în Prahova

În Prahova s-a așternut un strat consistent de zăpadă în ultimele 24 de ore. Potrivit meteorologilor, mai sunt posibile scurte reprize de ninsoare și vineri, însă precipitațiile vor fi importante...