salvamont.jpg

Meteorologii avertizează că în zona montană se menţine ridicat riscul producerii de avalanşe. În masivele Făgăraş şi Bucegi, la peste 1.800 de metri altitudine, este risc de gradul patru – pe o scară de la unu la cinci – în timp ce în zona Ţarcu – Godeanu este risc de gradul trei.

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, s-au primit 16 apeluri de urgentă, cele mai multe, respectiv cinci, pentru formaţiunea din Sinaia.

S-au mai primit 3 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Buşteni şi câte un apel pentru Salvamont Municipiu Braşov, Salvamont Caraş Severin, Salvamont Gorj, Salvamont Hunedoara şi Salvamont Maramureş.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, s-au mai primit alte 19 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre zona montană.

salvamont.jpg

surse Salvamont România si news.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 21 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Taxă de promovare turistică la Sinaia

Orașul Sinaia, considerat și „Perla Carpaților”, a reușit în ultima perioadă să atragă un număr extrem de mare de turiști, atât români, cât și străini. Din 2019, pentru promovarea turistică a...