coloane-masini-dn1-trafic-intens-breaza-comarnic.jpg

Traficul rutier s-a aglomerat pe DN1, duminică dimineața, pe sensul de urcare între Breaza și Comarnic, a anunțat IPJ Prahova.

UPDATE -11.40 „Pe DN 1 traficul a început să se intensifice în zona stațiunilor Comarnic și Bușteni. Pe sensul București către Brașov s-a format coloană de vehicule în mișcare. Se acționează pentru fluență. În stațiunea Azuga ninge abundent”, a anunțat IPJ Prahova.

La această oră (11.00) traficul este aglomerat pe DN1, la km 105 - 106, pe sensul de urcare, între Breaza și Comarnic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția Rutieră a lansat, sâmbătă, un set de recomandări pentru conducătorii auto aflați în trafic. 

Citește și: Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei. Recomandările Poliției - VIDEO

Una dintre recomandările Poliției Rutiere, pentru cei care aleg să petreacă mini-vacanța de Crăciun la munte, este folosirea rutei alternative Ploiești - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.