IMG_20150103_142548.jpg

Sezonul de schi s-a deschis oficial și mii de turişti au împânzit deja staţiunile de la munte. Iar bucuria copiilor a răsunat încă din zorii zilei pe pârtiile din Azuga și Bușteni.

Cei mici s-au dat cu săniile și chiar dacă au mai și căzut, s-au ridicat repede...și au lua-o de la capăt. Cel mai greu a fost însă cu urcatul săniilor, cât mai sus pe pârtie, dar niciunul nu părea dispus să renunțe.

Turiştii care se află în această perioadă în staţiunile de pe Valea Prahovei pot practica sporturi de iarnă pe pârtiile din Azuga, unde stratul de zăpadă artificială şi naturală măsoară 30 de centimetri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși meteorologii au anunțat că temperaturile vor crește cu câteva grade, administratorii pârtiilor dau asigurări că vor pune în funcțiune tunurile de zăpadă artificială, atât pe Sorica, cât și pe pârtiile Cazacu începători şi Cazacu Şcoală, deservite de instalaţiile baby schi şi teleschi.

Și la Bușteni, administratorii au pornit instalațiile pentru înzăpezirea artificială a pârtiei Kalinderu I. Stratul de zăpadă asigură condiţii bune inclusiv pentru placă şi sanie, spun turiștii care se află pe pârtie încă de dimineață.  

 "Drumul de vară" dar şi toate cele cinci pârtii din golul alpin din Sinaia au fost deschise oficial, urmând ca "Pârtia Nouă" să fie evaluată, în funcție de vreme.  

Veștile sunt bune și pentru începători. Tarifele pentru o oră cu instructor de schi rămân neschimbate, față de anul trecut, 100 de lei. Iar cei care nu au plecat către munte cu propriile sănii, le pot închiria de la baza pârtiilor.  

IMG_20150103_134828.jpg

IMG_20150103_140721.jpg

IMG_20150103_140827.jpg

IMG_20150103_140942.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Cod galben de viscol în zona de munte din Prahova

ANM a emis un cod galben de intensificări ale vântului în Prahova (zona de munte) și viscol valabil din această după-amiază până pe 16 ianuarie, ora 20.  Atenționarea meteo: Vântul va prezenta...

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...