trafic-aglomerat-busteni.jpg

Weekend aglomerat pe Valea Prahovei. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, stațiunile turistice s-au aglomerat.

Pe DN 1, traficul rutier s-a intensificat. În zona stațiunilor montane se circulă în coloană pe sensul de mers București către Brașov de la km 129 la km 131 pe raza localității Bușteni. Pe raza localităților Comarnic și Azuga nu sunt probleme de trafic, a anunțat IPJ Prahova.

Polițiștii de la Rutieră au lansat sâmbătă un set de recomandări pentru cei care aleg să ajungă la munte în acest weekend. Una dintre recomandări, având în vedere că se preconizează ca traficul să se intensifice pe DN1, este ca turiștii care vor să ajungă la munte să aleagă și ruta alternativă DN1A Ploiești - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comisar de poliție Adrian Iacob, șeful Serviciului Rutier Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.