44b55afd-a14b-4682-a52c-475e73ecbe96.jpg

Un cititor al Observatorulph.ro reclamă bătaia de joc la care sunt supuși călătorii unui autobuz care asigură transportul pe ruta Ploiești - Valea Cucului. Aglomerația din mijlocul de transport este dovada clară nu sunt respectate condițiile privind numărul maxim admis de călători.

„Vă prezint imagini din autobuzul de la DST pe ruta Ploiești - Valea Cucului care ... cumva... a devenit același cu Ploiești - Tătaru pentru ca marea firma dorește sa facă economii în prag de sărbători”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro.

Din imagini reiese faptul că deși numărul de pasageri din autobuz este depășit, conducătorul auto oprește în stație unde așteaptă alți călători.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am încercat sa obținem un punct de vedere din partea societății de transport însă fără niciun rezultat. La cele două numere de telefon care se regăsesc pe site-ul societății de transport nu răspunde nimeni.

44b55afd-a14b-4682-a52c-475e73ecbe96 (1).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.