medicina-legala-manesti.jpg

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în satul Zalhanaua, comuna Mănești, pentru căutarea unei persoane dispărute. Cercetările ulterioare s-au soldat cu o descoperire macabră. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit decedat într-o fosă septică.

Incidentul a avut loc sâmbătă de dimineață. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul pompierilor militari. Ajunși la fața locului, însă, a urmat o descoperire macabră.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit într-o fosă septică, la aproximativ 10 metri adâncime. „Pompierii au acționat pentru extragerea acestuia”, a anunțat ISU Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.