fbpx

trafic-aglomerat-dn1.jpg

Traficul rutier pe DN1, pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei s-a aglomerat, semn că românii deja s-au grăbit să ajungă la munte pentru petrecerea mini-vacanței de Crăciun.

Potrivit IPJ Prahova, pe DN1 s-a format coloană în mișcare pe sensul de urcare în zona Sinaia - Bușteni. Coloană în mișcare este și pe sensul de coborâre în zona Bușteni.

Vineri, Poliția Română a lansat un set de recomandări pentru participanții la trafic, pe perioada sărbătorilor de iarnă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, dacă plecați cu mașina, interesați-vă despre condițiile meteo și alegeți corect ruta. Puteți lua în considerare și rute de rezervă, ținând cont că valorile de trafic pot crește, a precizat IGPR.

Totodată, Poliția le reamintește conducătorilor auto că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei.

„Circulați cu viteză adaptată condițiilor din trafic, în special când se circulă în coloană și nu uitați de politețea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriți distanța dintre vehicule”, este sfatul Poliției Române.

Conduceți prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asigurați-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre și evitați depășirile care, în condiții de vizibilitate redusă, se dovedesc extrem de periculoase, mai recomandă IGPR.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg