images (2).jpg

Primăria Vălenii de Munte va lansa licitația pentru studiul de fezabilitate în vederea construcției unei centuri ocolitoare.

Străbătut de DN 1A, orașul este ”sufocat” de tirurile aflate în tranzit, precum și de turiștii ”deviați” de poliție, în weekend, de pe DN 1, Valea Prahovei, pe DN 1A, Săcele-Cheia-Văleni-Ploiești.

Consiliul Județean Prahova a locat recent pentru acest proiect suma de 200.000 de lei, potrivit telegrama.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate, până acum nu a fost înaintat niciun termen privind demararea lucrărilor la viitoarea centură ocolitoare a orașului Vălenii de Munte.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Miruna Alexandru

Încă un prahovean a murit de gripă! 

Al doilea deces de gripă înregistrat în Prahova în mai puțin de o săptămână! Este vorba de un bărbat de 60 de ani. El a fost confirmat cu virusul gripal tip AH1, pdm09 și avea și alte probleme de...