fbpx

spital-pediatrie.jpg

Incidentul a avut loc miercuri noapte, în Ploiești. Ulterior, o persoană a sunat la 112 și a solicitat sprijinul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova în comuna Berceni.

Ajunși la fața locului, medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova au constatat că adolescentul, în vârstă de numai 16 ani, prezintă o plagă superficială prin înjunghiere în zona hemitoracelui anterior stâng. 

Adolescentul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie Ploiești, dar nu a rămas internat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că agresiunea s-ar fi produs în Ploiești, unde adolescentul a mers cu un prieten, în vârstă de 17 ani, la o altă cunoștință.

Pe fondul consumului de alcool, victima ar fi fost înțepată cu un cuțit de prietenul său cu care venise la Ploiești. La 112 însă s-a sunat mult mai târziu, după ce băiatul în vârstă de 16 ani a ajuns acasă, în comuna Berceni.

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, chiar dacă în cauză nu a fost depusă nicio plângere. În plus, tânărul în vârstă de 17 ani a fost deja sancționat cu o amendă în cuantum de 200 de lei, pe Legea 61.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg