spital-pediatrie.jpg

Incidentul a avut loc miercuri noapte, în Ploiești. Ulterior, o persoană a sunat la 112 și a solicitat sprijinul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova în comuna Berceni.

Ajunși la fața locului, medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova au constatat că adolescentul, în vârstă de numai 16 ani, prezintă o plagă superficială prin înjunghiere în zona hemitoracelui anterior stâng. 

Adolescentul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie Ploiești, dar nu a rămas internat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că agresiunea s-ar fi produs în Ploiești, unde adolescentul a mers cu un prieten, în vârstă de 17 ani, la o altă cunoștință.

Pe fondul consumului de alcool, victima ar fi fost înțepată cu un cuțit de prietenul său cu care venise la Ploiești. La 112 însă s-a sunat mult mai târziu, după ce băiatul în vârstă de 16 ani a ajuns acasă, în comuna Berceni.

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, chiar dacă în cauză nu a fost depusă nicio plângere. În plus, tânărul în vârstă de 17 ani a fost deja sancționat cu o amendă în cuantum de 200 de lei, pe Legea 61.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.