victime-accidente.jpg

Cel puțin șapte accidente rutiere, care s-au produs, ieri, pe șoselele din Prahova, s-au soldat cu o persoană decedată și alte șase persoane rănite. 

Primul accident rutier a fost semnalat la 112 la ora 07.13, pe raza localității Tătărani. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost lovit de un autoturism. Medicii ajunși la fața locului au constatat că persoana rănită prezenta un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toracic. Victima a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Câteva minute mai târziu, la 07.23, un al doilea pieton a fost acroșat de un autoturism la Măgureni. Persoana rănită, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost găsit decedat, ca urmare a leziunilor incompatibile cu viața. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un al treilea accident grav a avut loc tot luni dimineață, la Podul Înalt din Ploiești. De data aceasta victima este un tânăr în vârstă de 33 de ani care a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești cu diagnosticul de traumatism cranio-facial și multiple plăgi faciale.

Cel de-al patrulea accident s-a produs pe raza localității Chițorani. De data aceasta victima este un bărbat în vârstă de 48 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, un traumatism abdominal cu fracturi costale, dar și traumatism la un picior. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Dată fiind starea victimei, medicii au decis ca bărbatul să fie supus unei intervenții chirurgicale. Acesta se află acum la Terapie Intensivă, este intubat și stabil hemodinamic.

Un alt accident rutier a avut loc în Ploiești, pe strada Ion Creangă. În acest caz victima este un tânăr în vârstă de 28 de ani care a fost transportat tot la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, fiind diagnosticat, în primă fază, cu traumatism cranio-cerebral minor.

Un al șaselea accident grav a avut loc la Breaza, unde victimă a fost un tânăr în vârstă de 35 de ani. Acesta a ajuns în comă la Spitalul Județean Ploiești. În acest moment se află la Terapie Intensivă, fiind stabil hemodinamic. Tânărul prezintă un politraumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal, cu fracturi de coaste.

Ultimul accident grav produs ieri a avut loc în Ploiești, pe strada Poștei. De data aceasta, victima, în vârstă de 41 de ani, a suferit un traumatism la mâna stângă, fiind transportată la Spitalul Județean Ploiești, pentru investigații suplimentare.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.