ninsoare-azuga-dn1.jpg

Prognoza meteo se adeverește și de data aceasta. În Prahova, în special în zona de munte, este valabilă o nouă informare meteo de ninsori. La această oră, ninge în stațiunile montane de pe Valea Prahovei, dar și în alte localități din județ.

Meteorologii au emis luni o nouă informare meteo de ninsori, valabilă în special pentru zona de munte din Prahova. 

Citește și: Informare meteo de ninsori, pentru zona de munte din Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IPJ Prahova, ninge pe DN1, pe tronsonul de la km 39+300- localitatea Potigrafu până la km 138 - localitatea Azuga. Din fericire carosabilul este negru.

Totodată ninge și pe DN 1 A, pe tronsonul km 89 - Blejoi până la km 160 - localitate Cheia, unde sunt porțiuni și cu ceață care reduce vizibilitatea.

Ninsori slabe sunt înregistrate și pe tronsonul de DN 1 B, de la km.12 - localitatea Bucov până la km 34- localitatea Ceptura.

„Pe toate sectoarele de drum național se acționează cu material antiderapant”, a anunțat IPJ Prahova.

Secția de Drumuri Naționale Ploiești a intervenit pentru acțiuni de deszăpezire cu 3 autoutilaje care au răspândit 16 tone material antiderapant, potrivit Centrului Infotrafic.

La această oră nu sunt raportate drumuri naționale cu zăpadă în Prahova.

Foto cu caracter informativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.