craciunul-animalelor-bucov.jpeg

Animalele de la Grădina Zoologică vor avea parte, la sfârșit de an, de o nouă surpriză. Devenit deja o tradiție, la Grădina Zoologică Bucov va fi organizat „Crăciunul Animalelor”, ocazia perfectă pentru ca necuvântătoarele să primească legume, fructe, mezeluri și carne.

Primăria Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploiești, organizează o nouă ediție a evenimentului “Crăciunul animalelor”. Evenimentul va avea loc vineri, 21 decembrie 2018, la ora 09.00, la Grădina Zoologică Ploiești

„Anul acesta, copiii Centrului de primire în regim de urgență “Cireșarii” Ploiești vor fi ajutoarele Moșului la crearea și împachetarea cadourilor pentru urșii, leii, tigrii, maimuțele și nutriile din cadrul Grădinii Zoologice Ploiești”, a anunțat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Copiii care vor să asiste la eveniment sunt așteptați, însoțiți de părinții, la foișorul din Grădina Zoologică. Intrarea este liberă pentru cei dornici să participe la “Crăciunul animalelor”.

În finalul evenimentului, darurile pregătite vor fi oferite animalelor, spre deliciul și bucuria acestora, a anunțat Primăria Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...