fbpx

craciunul-animalelor-bucov.jpeg

Animalele de la Grădina Zoologică vor avea parte, la sfârșit de an, de o nouă surpriză. Devenit deja o tradiție, la Grădina Zoologică Bucov va fi organizat „Crăciunul Animalelor”, ocazia perfectă pentru ca necuvântătoarele să primească legume, fructe, mezeluri și carne.

Primăria Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploiești, organizează o nouă ediție a evenimentului “Crăciunul animalelor”. Evenimentul va avea loc vineri, 21 decembrie 2018, la ora 09.00, la Grădina Zoologică Ploiești

„Anul acesta, copiii Centrului de primire în regim de urgență “Cireșarii” Ploiești vor fi ajutoarele Moșului la crearea și împachetarea cadourilor pentru urșii, leii, tigrii, maimuțele și nutriile din cadrul Grădinii Zoologice Ploiești”, a anunțat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Copiii care vor să asiste la eveniment sunt așteptați, însoțiți de părinții, la foișorul din Grădina Zoologică. Intrarea este liberă pentru cei dornici să participe la “Crăciunul animalelor”.

În finalul evenimentului, darurile pregătite vor fi oferite animalelor, spre deliciul și bucuria acestora, a anunțat Primăria Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg