stare-victime.jpg

Evenimentul rutier deosebit de grav a avut loc duminică după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, pe DJ 100C, pe raza localității Fulga de Sus. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul unei tinere în vârstă de 21 de ani și rănirea a altor trei pasageri, printre care și un băiețel în vârstă de numai trei luni.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața. Alte trei persoane, inclusiv un băiețel în vârstă de 3 luni, au suferit diverse leziuni.

Citește și: Accident deosebit de grav la Fulga, pe DJ 100C. 3 persoane încarcerate, una decedată - UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Ulterior, băiețelul de numai trei luni a fost transferat lla Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral, mai multe escoriații frontale, fiind în observație și cu un traumatism în zona abdomenului.

Celelalte două persoane, un tânăr în vârstă de 26 de ani a prezentat un traumatism la umăr, iar tânărul de 27 de ani prezenta un traumatism toracic fiind supus unor investigații ca urmare și a unei suspiciuni de traumatism la piciorul drept


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...