fbpx

stare-victime.jpg

Evenimentul rutier deosebit de grav a avut loc duminică după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, pe DJ 100C, pe raza localității Fulga de Sus. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul unei tinere în vârstă de 21 de ani și rănirea a altor trei pasageri, printre care și un băiețel în vârstă de numai trei luni.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața. Alte trei persoane, inclusiv un băiețel în vârstă de 3 luni, au suferit diverse leziuni.

Citește și: Accident deosebit de grav la Fulga, pe DJ 100C. 3 persoane încarcerate, una decedată - UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Ulterior, băiețelul de numai trei luni a fost transferat lla Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral, mai multe escoriații frontale, fiind în observație și cu un traumatism în zona abdomenului.

Celelalte două persoane, un tânăr în vârstă de 26 de ani a prezentat un traumatism la umăr, iar tânărul de 27 de ani prezenta un traumatism toracic fiind supus unor investigații ca urmare și a unei suspiciuni de traumatism la piciorul drept

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg