un-nou-focar-de-pesta-porcina-a-fost-confirmat-in-romania-567149.jpg

Ca urmare a aparitiei unui nou focar de pestă porcina africane în satul Fierbinți din judetul Dâmbovița, au fost suplimentare măsurile de prevenire a virusului și în Prahova.

Astfel, în Prahova au fost suplimentare filtrele mobile.

Echipaje ale Poliției vor intensifica controalele pe drumurile județene și naționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul transportului de carne de porc, în cazul în care nu pot prezenta acte doveditoare cu privire la proveniența cărnii, trebuie să dea o declarație pe proprie răspundere în care să menționeze persoana de la care a cumpărat carnea.

un-nou-focar-de-pesta-porcina-a-fost-confirmat-in-romania-567149.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.