fbpx

poza carb.jpg

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta îi afectează grav pe locuitorii comunei.

Un cititor ne-a trimis câteva imagini cu drumul județean din comuna Cărbunești, județul Prahova, alături de un următorul mesaj:

“Vreau să vă prezint starea jalnică a DJ 233 din comuna Cărbunești, județul Prahova. Aici, în urma zăpezii și a ploii care a urmat-o, drumul a devenit un luciu uniform, făcând imposibilă deplasarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nimeni nu a luat nicio măsură, aleșii noștri stau bine merci la căldură în timp ce alegătorii, în cea mai mare parte bătrâni, nu au cum să iasă din casele lor pentru a ajunge să-și ia o pâine.

Un vecin operat de curând se simte foarte rău și are mare nevoie de un consult medical, dar nu are cum să se deplaseze și nici cineva să ajungă la dânsul.

Drumul fiind acoperit cu un strat gros de gheață care formează o pe peliculă de-a lungul și de-a latul drumului. Noi suntem oamenii nimănui de care nimeni nu se interesează.

Acest drum a fost pietruit în urmă cu doi ani, în urma unui mesaj care vi l-am trimis, iar pentru acest lucru vă mulțumesc din suflet, ne-ați fost de mare ajutor!”.

poza carb2.jpg

poza carb1.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg