poza carb.jpg

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta îi afectează grav pe locuitorii comunei.

Un cititor ne-a trimis câteva imagini cu drumul județean din comuna Cărbunești, județul Prahova, alături de un următorul mesaj:

“Vreau să vă prezint starea jalnică a DJ 233 din comuna Cărbunești, județul Prahova. Aici, în urma zăpezii și a ploii care a urmat-o, drumul a devenit un luciu uniform, făcând imposibilă deplasarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nimeni nu a luat nicio măsură, aleșii noștri stau bine merci la căldură în timp ce alegătorii, în cea mai mare parte bătrâni, nu au cum să iasă din casele lor pentru a ajunge să-și ia o pâine.

Un vecin operat de curând se simte foarte rău și are mare nevoie de un consult medical, dar nu are cum să se deplaseze și nici cineva să ajungă la dânsul.

Drumul fiind acoperit cu un strat gros de gheață care formează o pe peliculă de-a lungul și de-a latul drumului. Noi suntem oamenii nimănui de care nimeni nu se interesează.

Acest drum a fost pietruit în urmă cu doi ani, în urma unui mesaj care vi l-am trimis, iar pentru acest lucru vă mulțumesc din suflet, ne-ați fost de mare ajutor!”.

poza carb2.jpg

poza carb1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Noul Renault Kadjar a fost lansat în România

Apetitul românilor pentru SUV-urile compacte îi determină pe producători să ia în serios piața de la noi, lansând noi modele pe bandă rulantă. Lansat la Salonul de la Paris, noul Kadjar a ajuns și...