fbpx

ninsori-prahova.jpg

Meteorologii au emis luni o nouă informare meteo, de data aceasta pentru zona de munte, inclusiv din Prahova. Atenționarea intră în vigoare luni, la ora 12.00, și este valabilă până marți, la ora 12.00. 

În intervalul menționat, a anunțat ANM, „în nordul și în estul Olteniei, în jumătatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramureș, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 și 20 cm”.

Potrivit ANM, în prima parte a zilei de luni (17 decembrie) în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși viteze de 70...80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La această oră (12.00) în Prahova este valabil și un cod galben de burniță și ploaie, care favorizează apariția poleiului, atenționare valabilă până la ora 13.00, pentru localitățile Mizil, Brazi, Puchenii Mari, Târgșoru Vechi, Ciorani, Poienarii Burchii, Albești-Paleologu, Colceag, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Tomșani, Dumbrava, Baba Ana, Mănești, Fulga, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu, Sălciile, Boldești-Gradiștea, Gherghița și Olari.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg