ninsori-cod-portocaliu-prahova.jpg

Meteorologii au emis duminică seară o nouă avertizare de ninsori pentru zona de munte din Prahova.

Atenționarea este valabilă în noaptea de duminică spre luni, până la ora 02.00, interval în care, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, se va înregistra un nou val de ninsori. 

Ninsoarea, potrivit ANM, va fi însoțită de vânt cu viteze la rafală de peste 80...90 km/h care determină vizibilitate de sub 50 m.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La altitudini de mai mici de 1800 de metri este valabil un cod galben de ninsori. Astfel, tot în zona de munte, vor fi, potrivit meteorologilor, „ninsori în general moderate cantitativ care local, îndeosebi la altitudini de peste 1200 m, vor determina depunerea unui strat de zăpadă de 10...20 cm”.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.